MVL © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Nyheter

• Nyheter »
Julmarknad Falun 9 dec 11-17 Jag kommer att stå på årets julmarknad och sälja mina smycken, väl mött i kylan.

• Nyheter »
Från den 1:a juni kommer jag att ha smycken till salu hos Leenas Hårsalong, Nybrogatan , Falun

• »

 


måndag, december 10, 2007

Julmarknaden gick över förväntan och jag hoppas många hittar hit då jag gav iväg en hel del visitkort! Och jag hoppas naturligtvis att de som handlade av mig på marknaden kommer att tala om vart de köpt sitt nya halsband!

Det var en del frågor om materialet som jag använder. Det är för det mesta försilvrad koppartråd som är nickelsäker. I vissa av halsbanden är det sterling silver i alla delar. Alla örhängen har krokar av sterling silver med stämpel. Jag anväder glaspärlor (ej acryl eller plast) murano glas, halvädelsten, sötvattenspärlor och swarovskipärlor. Jag kommer att börja använda mer och mer av sterling silver då jag märkte tydligt att det är nog det folk vill ha mest. Men överlag var det en lyckad marknad. Lite kallt men inte så man frös benen av sig!

Men men, säg den lycka som varar. Det ser ut som att vårat galleriprogram inte vill fungera som vi vill så ni får ursäkta de få bilderna som finns där. Det är nya på gång men vi måste först hitta ett annat program för galleridelen.